Idź do wÄ…tku: <---->
Akcja: ForaWÄ…tkiNowy wÄ…tekSzukajZaloguj
oprawa muzyczna - bylibyście zainteresowani?
Autor: toni (IP zapamiętane)
Data: 04 cze 2010 - 20:46:46

Witam!
Mam pytanie, byłabym wdzieczna za każdą odpowiedź czy sugestię nawet, jeśli uznacie mój pomysł za nietrafiony :wink:
Jestem śpiewaczką operową, często śpiewam na ślubach (oprawa muzyczna na mszy a nie wesela) i innych tego typu imprezach. Ostatnio kilkukrotnie zostałam poproszona o zaśpiewanie podczas mszy pogrzebowej. Wśród śpiewaków to taka troche nisza, chyba jeszcze nikt na to nie wpadł, że można również zorganizować taką oprawe muzyczną mszy pogrzebowej a nie tylko ślubu.
W związku z tym chciałabym uderzyć do kilku zakładów pogrzebowych w moim mieście z ofertą. No i mam kilka pytań:
1. przede wszystkim czy Wy-jako osoby z branży bylibyście zainteresowani tego typu współpracą ? No i czy byliby chetni klienci na taką usługę?
2. Jak powinna wyglądać moja oferta? CV, nagranie, proponowany repertuar?
3. Jak myślicie, jaka cena z taką usługe byłaby realna? (śluby to 250-300zł, niezależnie od organisty)
4. Czy praktykuje sie też taką muzykę "na żywo" w kaplicy cmentarnej podczas wystawienia trumny? Zazwyczaj z tego co pamietam leci wtedy z magnetofonu jakaś straszna tandeta :wink:

Od razu zaznaczę, że nie śpiewałabym nad grobem, to już chyba tradycyjna "fucha" trąbkarzy".

Będę bardzo wdzieczna jeśli znajdziecie chwilkę, żeby rozwiać moje wątpliwości!

Akcja: ForaWÄ…tkiSzukajZaloguj
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.